Fires, festivals i esdeveniments


Una de les especialitats de Plei és el servei integral per a festivals de música, actes tradicionals i espectacles. La nostra experiència en el sector cultural ens permet mostrar l'ambient, les instal·lacions, els espais i les activitats de fires i festivals d'una manera atractiva i dinàmica.
La innovació mitjançant les noves tendències i la incorporació de vídeos específics per a xarxes socials permet als organitzadors una nova forma de mostrar-se a un públic cada cop més habituat a interactuar amb les noves tecnologies.

Reel Festivals 2016

Mostra dels diferents festivals en que ha participat Plei durant el 2016

Serveis


 

Clips promocionals
“La nostra especialitat”

Producció i realització de vídeos promocionals per a la seva distribució online. Un recull dels moments més emblemàtics de cada esdeveniment que permet mostrar la identitat i les activitats que s'hi duuen a terme.

Realització multicàmera
“Tenim el material”

Som professionals altament qualificats i disposem de l'experiència i el material tècnic per l'enregistrament multicàmera de qualsevol activitat o esdeveniment.

Càpsules Social Media
“El present”

L'edició de càpsules de curta durada per a la seva distribució en xarxes socials és un èxit per als nostres clients. Una manera fàcil i atractiva d'estar en contacte amb el públic que permetrà promocionar el vostre esdeveniment online a un cost reduït.

Imatges per premsa
“Llest per enviar i ser emès”

La gran quantitat d'oferta cultural fa que la premsa no pugui cobrir tota la demanda. Plei elabora un compactat de dos minuts de durada, llest per ser enviat a qualsevol mitjà i ser emès en televisió o plataformes digitals en menys de 12 hores.

Vídeos 24/48h
“Perquè esperar a compartir-ho”

S'ha d'aprofitar l'embranzida que té un esdeveniment a les xarxes quan encara està en la ment dels espectadors. La possibilitat de publicar un clip promocional de curta durada permet a l'usuari reviure el moment i compartir-lo amb les seves amistats. A Plei ho fem possible combinant rapidesa i creativitat.
 

I molt més
“No dubtis en preguntar!”

Oferim un servei integral per a fires i festivals que combinem amb la innovació en els nostres productes. La fotografia, l'assessorament audiovisual, el vídeo 360ª, l'streaming, el making off... i d'altres serveis també tenen cabuda en la nostra proposta. No dubtis en preguntar, t'ajudarem en tot el que sigui possible amb la millor voluntat.

Promou
l'art i la cultura!

Fem-ho junts?

Han confiat en nosaltres