A Plei ens van els festivals!

24.10.2016
Una de les especialitats de Plei és el servei integral per a festivals de música, tradició i espectacles. Avui us presentem el reel de festivals en què Plei ha participat aquest 2016.

L'encàrrec va ser la producció i la realització audiovisual de vídeos promocionals per a la seva distribució a les xarxes socials de festivals com: Festival Ítaca, Festival de Jazz de Girona, Festival Portalblau de l'Escala, Festival Internacional de Música de Cadaqués, Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, Circ de Nadal de Girona, La Setmana de la Rumba a Perpinyà, Festival Música de Begur...
 
La nostra experiència en festivals ens ha permès mostrar l'ambient, les instal·lacions, els espais i els artistes d'una manera atractiva i dinàmica, fet que facilita als organitzadors la promoció de la zona i la cultura i atraure nous espectadors.

A Plei ens agraden les noves tendències i per això aquest estiu hem ofert nous formats digitals als organitzadors, com vídeos en 24/48 hores i càpsules per a les xarxes socials que han donat resultats excel·lents i que donen un valor afegit a la nostra proposta de qualitat.

Esperem que us agradi!

L'equip de Plei.

Notícies Relacionades

  1. 14.09.2016

    S'acaben les xancletes