S'acaben les xancletes

14.09.2016
Pràcticament es pot dir que l'estiu s'ha acabat. S'acaba el bon temps, s'acaben les cervesetes a la fresca, s'acaba lluir les magnífiques xancletes!! I per a Plei, s'acaba la nostra particular temporada alta!!! Les nostres càmeres s'han passejat per Cadaqués, l'Escala, Begur, Torroella, l'Estartit, Sant Feliu, Calella de Palafrugell, Platja d'Aro, Vidreres, Santa Coloma i molts altres llocs que no posarem per no fer aquesta llista infinita, i això comporta targetes i targetes i més targetes de memòria plenes d'informació.

Sovint la gent ens diu que els de "vídeo" som uns malalts dels discos durs. En tenim molts. Aquí al despatx, així pel cap baix, com a mínim n'hi ha 40! La fama que ens precedeix és certa, però si tenim en compte que només les captures de 2 mesos ocupen més de 2 Tb (2000Gb) de vídeos, un pot entendre que sí, que ens agraden tant els discos durs que si poguéssim ens faríem una còpia de seguretat de nosaltres mateixos, i així gaudir d'unes merescudes vacances amb xancletes a l'estiu. 

"Ara arriba la calma" és una frase molt maca, però a Plei està prohibida! Amb la tardor arribaran nous projectes, noves idees, més quilometres i més discos que, a poc a poc, ens portaran a la primavera i, amb ella, arribaran els primers dies de xancletes que tant ens agraden. 

I amb tot això, ja fa sis mesos que els "pleis" treballem plegats!

Desitgem que hàgiu passat un bon estiu i us agraïm el suport i els centenars de "likes" i comparticions a les nostres xarxes socials! 

"L'equip de Plei amb xancletes"