Corporatiu

El vídeo corporatiu és una eina molt eficaç i atractiva per presentar una empresa a la societat. Les tendències actuals han evolucionat fins al punt que són desenes i centenars els impactes audiovisuals que rebem cada dia. Això ens demostra que per tal d'arribar als clients o a les empreses és imprescindible tenir un vídeo de qualitat.

Plei és una productora audiovisual de Girona que ofereix un servei integral en el camp audiovisual i té la voluntat d'esdevenir un referent en la prestació de serveis audiovisuals a petites, mitjanes i grans empreses del territori.

Claitec Solutions

Fragment del vídeo corporatiu per a Claitec Solutions

Serveis


 

Vídeo corporatiu
“La clau de l'èxit”

És el producte estrella. Un vídeo corporatiu de qualitat proporciona al client una visió global dels valors de l'empresa i els recursos humans i tècnics que disposa. Una molt bona eina per publicitar la marca i presentar a la societat com funciona l'empresa.

Vídeo de producte
“Què vens i com funciona?”

No existeix una manera millor d'ensenyar què vens i perquè serveix. L'equip de Plei utilitza la creativitat i les noves tendències per mostrar les qualitats d'un producte.

Esdeveniments
“Promociona el teu dia”

El vídeo promocional d'un esdeveniment és la millor manera de plasmar en pocs minuts l'ambient i els recursos que s'han destinat a organitzar un acte per a clients o proveïdors.

Social Media
“Comunica't”

A Plei ens encanta pensar i dissenyar vídeos de curta durada per a xarxes socials per tal de donar contingut als departaments de comunicació de les empreses. Aquests serveixen per fidelitzar i captar l'atenció del públic objectiu de la marca.

Formació i tutorials
“Com s'ha de fer?”

Els vídeos formatius o tutorials són una eina molt interessant per formar treballadors o ensenyar al client com s'utilitza un producte. 

Motion Graphics
“Anima el perquè”

Quan el vídeo no és suficient per explicar una idea, l'animació en 2D d'elements gràfics aconsegueixen transmetre un concepte d'una forma senzilla i atractiva.

Vídeo aeri
“Del cel cap a baix”

Les imatges que enregistra un drone ens donen un punt de vista privilegiat per ensenyar la magnitud d'una empresa o projecte. A Plei tenim la manera de fer-ho possible seguint la normativa actual.

Streaming
“Ara i a tot arreu”

La difusió en streaming d'un acte, esdeveniment o una reunió us permetrà arribar a tot el món en el mateix moment que està passant. Plei s'encarrega d'enregistrar-ho, realitzar-ho i preparar-ho tot perquè pugui ser distribuït per les plataformes habituals de distribució online.

Assessorament
“Et donem la nostra opinió”

La nostra feina no acaba quan entreguem un vídeo. Si ho vols, Plei t'assessora de quina és la millor manera de posicionar el vídeo i de quines possiblitats tens per fer una campanya publicitària per a xarxes socials.

Quedem
per fer un cafè?

Junts farem gran
la teva empresa!

Els nostres vídeos

Han confiat en nosaltres