Institucional

L'encàrrec de produir i realitzar un vídeo per promocionar uns estudis, un centre o una institució ha estat la nostra línia principal durant molt de temps. Ens agrada captar l'essència de centres educatius, institucions i/o fundacions i construir un producte que dona notorietat i que permet a l'usuari fer-se una idea de quina és la filosofia i la línia de treball d'uns estudis, d'un centre, d'un museu o d'una fundació.

UDG "Un temps per fer salut"

Reportatge per promocionar el servei d'esports de la Universitat de Girona.

Serveis

Clips promocionals
“Què feu i com ho feu”

És la manera més òptima de presentar a la societat què és el que fa una institució i com ho fa. Poder captar en un vídeo de dos minuts l'essència de qualsevol activitat d'una institució o fundació és la clau per a informar els que estan intentant saber què fas.

Reportatges i documentals
“Explica-ho al detall”

Quan tens ganes d'explicar al detall com funciona i què fa una institució o fundació el reportatge és la millor manera per fer-ho. L'equip de Plei té una gran experiència en aquest format, ja que des de fa anys hem rebut l'encàrrec de promocionar tot tipus d'institucions educatives de primer nivell i d'altres institucions que es volen presentar en societat.

Reportatges de jornades i esdeveniments
“Promociona la teva activitat”

Produïm i realitzem reportatges per promocionar els diferents actes i esdeveniments que organitzen fundacions i institucions. Una manera molt atractiva d'ensenyar i difondre una activitat a les xarxes socials o al lloc web.

Realització multicàmera d'actes i esdeveniments
“Tenim el material”

Som professionals altament qualificats i disposem de l'experiència i el material tècnic per enregistrar en format multicàmera qualsevol activitat, conferència o esdeveniment.

Càpsules informatives
“Breu i concís”

És la forma més directe de transmetre una idea o concepte al públic objectiu. A Plei ens agrada ajudar-vos pensant de forma creativa com difondre un missatge de manera clara i precisa perquè arribi al receptor de la forma més òptima.

Conferències en streaming
“Ara i per tot arreu”

La difusió en streaming d'un acte o esdeveniment us permetrà arribar a tot el món en el mateix moment en què està passant. Plei s'encarrega d'enregistrar-ho, realitzar-ho i preparar-ho tot perquè pugui ser distribuït des de la web de l'organitzador i les plataformes habituals de distribució online.

Arriba 
a tothom
i a tot arreu!

Fem-ho plegats?

Els nostres vídeos

Han confiat en nosaltres